Учні 1-Б класу в залах Конституційного Суду України

У цьому році НВК №30 «ЕКОНАД» бере участь у проекті «Моя освіта-моє майбутнє». У рамках проекту учні 1-Б познайомилися із різними професіями під час екскурсії до Міста професій. А 25 січня учні 1-Б класу були на екскурсії у Конституційному Суді України. Бо саме там працює мама однієї із учениць. З якою гордістю дитина говорила про місце роботи своєї мами!

Базова програма оглядової екскурсії передбачала ознайомлення з фойє, Бібліотекою, Архівом, залами засідань Великої палати Суду, Сенату Суду, Прес-центром, музейною експозицією. Під час оглядової екскурсії висвітлювалась історія становлення, повноваження, організація діяльності, міжнародні зв'язки Суду, функції Секретаріату Суду.

Кожен учень відчув себе суддею, бо мав можливість сидіти на його кріслі. Діти дізналися, що в Україні 18 суддів Конституційного Суду. Так співпало, що і учнів було теж 18. Кожному дісталося місце одного із суддів. Хочеться вірити, що Основний Закони України – Конституція, буде завжди стояти на захисті громадян своєї держави!


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid