Міжнародний день миру в «ЕКОНАДІ»

До Міжнародного дня миру в Ліцеї №30 «ЕКОНАД» м. Києва було проведено низку загальноліцейних тематичних заходів, щоб підтримати дух єдності та надії, зміцнити віру у наших серцях про неодмінне настання миру в Україні та світі.

Уся еконадська родина об’єдналася в єдиному пориві, взявши участь у акції «Долонька підтримки». Діти підготували долоньки з побажаннями та добрими словами для взаємообміну з учнями інших класів. Кожен отримав свою «Долоньку підтримки» і тепер знає, що поруч завжди є друзі, готові підтримати у важкі часи!

Спільними стараннями ліцеїстів усіх класів на першому поверсі нашого ліцею було створено інсталяцію «Мир – це...». Учні презентували свої думки про мир за допомогою паперових голубів жовто-блакитного кольору. Ці прості, але важливі та глибокі на зміст висловлювання стали символом нашого бажання жити в мирі та злагоді. Адже мир – це дещо більше, ніж відсутність війни, це ще й добрі стосунки між людьми, які потрібно нести кожного дня.

Учні 3, 4 та 5 класів продемонстрували яскраву творчість, створюючи на центральному подвір'ї ліцею малюнки на асфальті на тему «Ми за мир на планеті Земля». Крім того, це був чудовий спосіб візуалізувати наші спільні мрії про мир і гармонію на всій планеті!

Дякуємо всім за активну участь та потужну енергетику, яка панувала цього дня в нашому ліцеї! Разом ми – сила! Разом ми в змозі наблизити світле та мирне майбутнє! #ДеньМиру #еконад #мир #єдність# МАШЮНЕСКО #спільними стараннями ліцеїстів усіх класів


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 8 4
2. 10 4
     

Профілактика covid