Знання здобуваєм досліджуючи. Учні НВК №30 «ЕКОНАД» взяли участь у прес-конференції на тему: «Єврокомісія надала Україні, одній з перших країн не членів ЄС, статус Академії Copernicus»

29 січня учні НВК №30 «ЕКОНАД» взяли участь у прес-конференції на тему: «Єврокомісія надала Україні, одній з перших країн не членів ЄС, статус Академії Copernicus». Статус відкриває українським учням МАН доступ до найновіших навчально-методичних розробок Європейського космічного агентства, практичних семінарів та хакатонів. Здобуті знання дозволять МАНівцям вивчати причини та наслідки кліматичних змін, моніторити використання земель, виявляти лісові вирубки та несанкціоновані сміттєзвалища тощо. Дані супутників, з якими працює Академія Copernicus, є корисними не лише для науки, а й для економіки. Мережа Copernicus охоплює п’ять сімейств супутників Sentinel для моніторингу суші і океану, метеорологічних і кліматичних досліджень тощо.

Під час заходу учні НВК №30 «ЕКОНАД» Бучаєв Юсуп та Ткаченко Даніїл , активні учасники НЦ «Мала академія наук» , презентували результати своїх наукових досліджень з використанням даних супутників.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid