Засідання координаційної ради МАШ ЮНЕСКО

9 жовтня 2024 р. відбулася зустріч представників молодіжної координаційної ради МАШ ЮНЕСКО на базі Фахового коледжу Університету «КРОК» м.Києва. Команда учнів Ліцею №30 «ЕКОНАД» м.Києва разом із керівником студійного центру «Поліглот» Людмилою БОЧКАРЬОВОЮ радо взяла участь у черговому засіданні молодіжної ради. Під час зустрічі обговорили пропозиції щодо положення та логотипу молодіжної координаційної ради, ознайомилися з календарним планом заходів на 2024-2025 н.р. та переглянули виступ активу щодо однієї з тем проекту «ЮНЕСКО-EXPERT». Також, на передодні засідання, у рамках цього проекту учні 9-А класу нашого ліцею Резнік Вероніка, Літвінчук Єгор та Сікорська Катерина, які є представниками молодіжної ради від ліцею, підготували інформаційну презентацією для однокласників «Чим займається ЮНЕСКО?» із метою популяризації основних напрямків роботи організації та задля залучення еконадців до реалізації проектів МАШ ЮНЕСКО.

Під час зустрічі директор коледжу Людмила СУМБАЄВА представила проект, який здійснюється за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні «ОсвітаБезСтресу» та запросила викладачів на вебінар «Підтримка ментального здоров'я у зоні ризику для українських педагогів, учнів та студентів».

Представники молодіжної координаційної ради долучилися також до тренінгу «Визначення спільних цінностей», отримавши змогу проявити себе та глибше зануритись у проблеми суспільства.

Усі учасники зустрічі отримали позитивний заряд емоцій від спілкування та натхнення для своєї діяльності.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 8 4
2. 10 4
     

Профілактика covid