Природничий конкурс «Колосок» в НВК №30 «ЕКОНАД»

29 листопада 2018 року в НВК №30 «ЕКОНАД» відбувся Міжнародний природничий інтерактивний конкурс «Колосок». Це природничий конкурс, де учні, юні природознавці 2-11 класів НВК, неодмінно беруть участь, щоб плідно попрацювати над цікавими завданнями, продемонструвати свої знання з біології, хімії, фізики. Тематика конкурсу не вимагає спеціальних знань: для підготовки немає необхідності вчити визначення або формули, досить бути просто заохоченим у цьому та задовольняти свою цікавість за допомогою книг, пізнавальних передач і питань дорослим.

«Колосок» скликав і найменших учнів «ЕКОНАДу», майбутніх біологів і хіміків, які із захватом виконували різноманітні завдання. Вони щодня гортають сторінки улюбленого журналу «Колосок», намагаючись запам’ятати всі загадки людства. Учням 5-10 класів тести виявилися не складними. Ольга В’ячеславівна Цуркан та Світлана Григорівна Глущенко (організатори природничого конкурсу) ставили за мету активізацію пізнавальної діяльності учнів, розвиток дослідницьких здібностей, винахідництва у дітей. Учням сподобалося працювати в такій «науковій, дослідницькій» атмосфері, почуваючи себе професорами та академіками природничих наук. Завдяки конкурсу еконадці дізналися неймовірно велику кількість цікавої, пізнавальної інформації, поповнили свою «скриньку природничих знань». Кожного навчального року ми чекаємо того дня, коли усі юні біологи, фізики та хіміки зберуться в одній аудиторії та почнуть досліджувати Всесвітні таємниці.

Дякуємо Цуркан Ользі В’ячеславівні та Глущенко Світлані Григорівні, які щорічно проводять конкурс у «ЕКОНАДі», заохочуючи дітей вивчати природничі науки.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid