Олімпійський тиждень 2024

З 9 по 13 вересня у Ліцеї №30 «ЕКОНАД» м.Києва пройшов «Олімпійський тиждень 2024», присвячений Дню фізичної культури та спорту.

Упродовж тижня ліцеїсти змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи.

У рамках Олімпійського тижня в нашому ліцеї вчителями фізичної культури були проведені різні естафети та спортивні змагання: забіг на 900 м «Олімпійський марафон» для учнів 9-11 класів, «Смуга перешкод» для учнів 3-4 класів, «Спортивна естафета» для учнів 5-6 класів, «Олімпійське лелеченя» для учнів 7-8 класів.

Олімпійський тиждень був насичений, цікавий та змістовний.

Вже традиційно в «ЕКОНАДІ» під час закриття Олімпійського тижня відбувається нагородження переможців і парад наших юних чемпіонів, які мають особисті перемоги в тому чи іншому виді спорту.

Цього року це були представники понад двадцяти різних видів спорту! Ми ще раз переконалися, що в нашому ліцеї ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 8 4
2. 10 4
     

Профілактика covid