Урок на природі

21 жовтня учні 4-Б класу НВК №30 «ЕКОНАД» разом із класним керівником Світланою Поліщук відвідали Національний музей народної архітектури та побуту України. Під час екскурсії діти поринули у минуле своєї Батьківщини. Ознайомилися із традиціями свого народу. Побачили, як жили українці, як змінювалися житлові умови селян. Цікавою була розповідь про школу того часу. Почули, як звучать цимбали!

Захопливою була друга половина екскурсії. Діти дізналися, як розважали себе наші предки, беручи участь у різних змаганнях: битва мішками на колоді, перетягування канату, хто швидше набере глечик води дерев’яною ложкою, стрибки у мішках, попадання у ціль. За свої перемоги команди отримували монети. За 70 монет вони мали отримати подарунок. Але наприкінці змагання з’ясувалося, що одна команда має більше монет, ніж інша. І до 70 багато не вистачає. Діти прийняли рішення об’єднати свої нагороди! І тут на них теж чекала несподіванка. Монет не вистачає! На допомогу прийшла класна мама. Ура! Подарунок є! На згадку про чудову екскурсію учні отримали сувеніри.

Як добре, що погода подарувала чудовий осінній день! Діти разом із дорослими милувалися різнобарв’ям осені! Ось так цікаво для малих еконадчиків пройшов урок Я ДОСЛІДЖУЮ СВІТ на природі!


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid