MYDANCE-2024

Жодне свято в Ліцеї №30 «ЕКОНАД» м.Києва не обходиться без танців. Адже танець - хвилюючий і найпрекрасніший вид мистецтва, бо у ньому не тільки відображається життя, він сам є життя!

Тож другий рік поспіль до міжнародного дня танцю в нашому ліцеї відбувся масштабний конкурсно-розважальний захід MYDANCE 2024. Протягом двох конкурсних днів юні танцюристи ліцею чотирьох вікових категорій вражали своїми творчими ідеями та виражали свої почуття за допомогою  ритмічних  рухів.

Цікаві постановки, яскраві костюми, запальні танці нікого не залишили байдужими, адже цього року еконадці постаралися  так, що компетентному журі, до складу якого входили не лише адміністрація закладу освіти, а й зіркові гості - неперевершені  хореографи-постановники Іванна Охременко та Борис Новіцький, було дуже складно оцінювати. Однак, кожна нагорода знайшла свого героя!

Щира подяка хореографам ліцею Віктору БЄЛАНУ, постановнику шоу, та Ксенії ДУДЧЕНКО, а також класним керівникам за пророблену титанічну роботу для того, щоб MYDANCE 2024 став справжнім святом танцю!


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid