Річний проєкт «Діти за мир в усьому світі!»

Літні канікули тривають, а ми підводимо підсумки роботи класних колективів Ліцею №30 «ЕКОНАД» м.Києва у річному проєкті «ДІТИ ЗА МИР В УСЬОМУ СВІТІ!», який стартував 01 вересня 2023 року.

Цей проєкт було обрано не випадково, адже мир на землі – це вічна мрія людства. Вона виникає в кожного нового покоління. Однак війни на планеті не вщухають майже ніколи. То в одному кінці світу, то в іншому спалахує її страшне полум‘я, і тоді знову гинуть люди, ллється кров, плачуть матері й діти. Війна – смертельно небезпечна хвороба, якою заражені всі покоління! Тому тема миру на землі є дуже важливою в усі часи, а для українців на даний час вона є надактуальною!

Мета проєкту: розширити знання учнів про важливість миру на планеті Земля; формувати в учнів активну громадянську позицію; виховувати патріотизм, любов до свого народу та повагу до людей різних національностей і віросповідань; розвивати розуміння особистої відповідальності за долю держави; дотримуватися принципів гуманності й добра; підтримувати бойовий дух наших земляків, які боронять Україну від російських загарбників та надавати посильну допомогу воїнам ЗСУ.

На жаль, у нашій державі вже третій рік поспіль триває війна, гинуть невинні люди. Тому саме на кожному з нас лежить велика відповідальність: ЗБЕРЕГТИ МИР! Адже з маленького миру в собі самому, у колективі, родині, державі починається й великий і благодатний Мир на Землі.

Наші маленькі кроки до великого миру лягли в основу річного проєкту 2023-2024 н.р. «ДІТИ ЗА МИР В УСЬОМУ СВІТІ!»


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 8 4
2. 10 4
     

Профілактика covid