Урочисте вручення паспорта громадянина України

22 серпня, напередодні Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності біля Дніпровської РДА відбулося урочисте вручення паспорта громадянина України (ID-картки) 20 найкращим представникам учнівської молоді Дніпровського району, які відзначилися своїми успіхами в навчанні, активною участю в житті школи, волонтерських рухах, різноманітних олімпіадах, конкурсах і спортивних змаганнях тощо.

Паспорт громадянина України в цей день отримав і учень 8-Г класу Ліцею №30 «ЕКОНАД» м.Києва Ілля ГОЛОДУХІН.

Ілля – відмінник у навчанні, переможець Всеукраїнського відкритого інтернет-конкурсу «МАН-ЮНІОР ЕРУДИТ» у номінації «Астроном Юніор», посів ІІ місце у VIII Міжнародному проєкті-конкурсі «Тарас Шевченко єднає народи», ІІІ місце у Міжнародному конкурсі «Діти майбутнього 2023» у напрямку – декламація, лауреат IV Всеукраїнського флешмобу «Ми нащадки Кобзаря» за підтримки МОН України та V Міжнародного конкурсу Шевченківських читань. А ще Ілля професійно займається плаванням і дитячим кросфітом та навчається у театральній студії «Bragina Studio» у групі англійського театру. Також закінчив модельну школу Алли Костромичової і бере активну участь у показах одягу та фото й відеозйомках, знімається в рекламі та музичних кліпах і кіно.

Вітаємо нашого талановитого учня з отриманням паспорта громадянина України й бажаємо навчатися і розвиватися на благо України і бути гідним сином свого народу.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 8 4
2. 10 4
     

Профілактика covid