Тріумфальні канікули!

Учнівська дітвора зазвичай чекає канікули, щоб відпочити від уроків! А вихованці танцювального гуртка «ROYAL KIDS» НВК №30 «ЕКОНАД» м. Києва не просто чекали цьогорічні осінні канікули, а наполегливо працювали під керівництвом художнього керівника Віктора Бєлана, готуючись до VI Міжнародного фестивалю «DA PINOCCHIO», який проходив у італійському місті Равенна у великому концертному залі парку атракціонів «Мірабіландія». Цей зал, до речі, за своєю величиною посідає 2 місце у Європі.

Діти, як учасники фестивалю, виконували два танцювальні номери та посіли почесні І, ІІ місця! А учениця 3-В класу Кристина Томка посіла почесне І місце у вокалі з піснею «Татанці»! Вітаємо наших зірочок з такими високими нагородами!

Після своїх надзвичайно вдалих виступів діти змогли безкоштовно покататися на всіх атракціонах парку «Мірабіландія»! А також побували з екскурсією в чудових італійських містах: Болонья, Ріміні, Сан Маріно та Венеція. Їли справжнє італійське морозиво, прошуто та багато італійської пасти. Але за українським борщем скучали всі! Дорогою додому відвідали столицю Угорщини – Будапешт.

До слова, це був уже третій міжнародний фестиваль, де наш танцювальний колектив ROYAL KIDS брав участь. Перший фестиваль проходив у столиці Швеції – Стокгольм, другий – у Болгарії, Сонячний берег.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid