День Соборності

Соборність – це символ боротьби за волю, порозуміння між людьми, надія й віра в майбутнє нашої великої родини, що зветься Україною. Тому навіть найменший українець повинен знати, що є в історії нашої держави такий знаменний день – 22 січня.

День Соборності України в НВК №30 «ЕКОНАД» цього року відзначали по-різному: проводили виховні години, переглядали відео, розв’язували кросворди, читали зашифровані прислів’я про Україну, створювали власні дизайни української вишиванки, малювали малюнки, проводили українознавчі фізкультхвилинки, молодші еконадці навіть займалися дуже серйозною справою – списували текст «Соборна Україна», а також грали в ігри, проводили квести, розповідали вірші, слухали й співали українські пісні. Наймолодші учні вирізали долоньки і створювали велике єдине серце маленьких українців… І все це для того, щоб краще пізнати свою Батьківщину. Адже всім добре відомо, що не має майбутнього той народ, який не знає свого минулого, не береже свої традиції, не цінує своєї культури й не вивчає історії свого народу.

Дивлячись у ясні очі юних еконадців, слухаючи їхні переконливі відповіді під час обговорення складних історичних питань, хочеться впевнено сказати, що все в нас буде добре!


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid