Акція «16 днів проти насилля» в НВК №30 «ЕКОНАД»

Кожного року учні НВК №30 «ЕКОНАД» долучаються до Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля». Цей рік не став винятком.

У рамках цієї акції до НВК завітали поліцейські Дніпровського управління, старші дільничі офіцери поліції майори поліції Бєлікова Галина Анатоліївна та Романишин Юрій Йосипович, щоб провести профілактичну бесіду з учнями, аби попередити та подолати домашнє насильство. Під час спілкування школярі долучилися до обговорення різних життєвих ситуацій, пов'язаних із жорстоким поводженням батьків з власними дітьми, та шляхів вирішення проблеми.

Як сказала Галина Анатоліївна: «Одним із основних завдань дільничного офіцера поліції є попередження випадків вчинення домашнього насильства. Оскільки, найбільше страждають діти, я закликаю усіх бути небайдужими та не мовчати про випадки насилля від домашніх тиранів. Тільки так ми може покарати винних».

Дільничі розповіли, куди звертатися у разі подібного ставлення вдома або у школі, та подарували дітлахам повітряні кульки, календарики, браслети та значки.

Для учнів 5-А, 5-Б, 6-А та 8-А класів психологом НВК Єргієвою Л.В. були проведені заняття з елементами тренінгу з теми «Профілактика кіберадикції».


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid