Координаційна рада Мережі Асоційованих шкіл ЮНЕСКО

13 вересня цього року молодіжна координаційна рада Мережі Асоційованих шкіл ЮНЕСКО в Україні розпочала свою роботу. Зустріч відбулася у Ліцеї №85 м. Києва. Представники еконадської молоді, які є учасниками довгострокового проекту «Партнерство»: Літвінчук Дар’я, Резнік Вероніка та Літвінчук Єгор разом із керівником студійного центру «Поліглот» Ліцею №30 «ЕКОНАД» м.Києва Людмилою БОЧКАРЬОВОЮ взяли участь у першому засіданні координаційної ради, де дізналися про її напрямки. Еконадці виступили зі своїми пропозиціями та ідеями щодо спільних заходів МАШ ЮНЕСКО, а також запропонували модель логотипу молодіжної ради від своєї команди.

На зустрічі була присутня учасниця Саміту перших леді та джентельменів Кріста з Белізу. Кріста розповіла про себе, поділилася з учасниками своїми враженнями від перебування в Україні, щиро та чуттєво зізналася, що хотіла б приїхати знову до нашої країни, де діти знайшли своїх батьків, а всі українці живуть у мирі і злагоді. Учасники засідання мали можливість поставити запитання гості та отримати вичерпні відповіді. Спілкування відбувалося англійською мовою.

Зустріч пройшла дуже цікаво та продуктивно. Учні отримали позитивні емоції та налаштувалися на плідну співпрацю зі школами-учасниками МАШ ЮНЕСКО міста Києва.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 8 4
2. 10 4
     

Профілактика covid