«Творимо! Допомагаємо! Перемагаємо!»

27 травня за підтримки Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації у рамках святкування Дня Києва відбувся БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК «ТВОРИМО! ДОПОМАГАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!»

Усі виручені кошти, які зібрали освітні заклади нашого району, підуть на закупівлю необхідного обладнання та амуніції для військових формувань і підрозділів Дніпровського району, що несуть службу на передовій!

Наша еконадська родина взяла активну участь у цьому заході.

Ми і продавали неймовірні смаколики, які підготували для ярмарку учні 6-7 класів, і плели коси, і співали. А також купували та донатили на ЗСУ!

Одразу з дітьми вирішили, що вартість товару, який ми виставляємо на продаж, має бути такою, щоб усе продати, тому наша локація була найбільш відвідуваною. Продаж ішов швидко і результативно. Діти «ЕКОНАДУ»економічно грамотно вели торги, адже вони у нас НАЙКРАЩІ!!! І, чесно кажучи, ми добре поярмаркували, адже передали на потреби ЗСУ 5205 грн.

Щира подяка всім, хто долучився до участі у ярмарку. Особливі слова подяки хочеться виразити учням, які, підійшовши креативно, змогли все дуже оперативно продати!

Дякуємо кожному за його внесок у велику справу!


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid