Літературна прем'єра з Єкатериною Єгорушкіною «Майстерня Доброї Казки»

Літературна прем'єра з Єкатериною Єгорушкіною «Майстерня Доброї Казки» стала супер цікавою і дуже корисною пригодою для читайликів 3-А (керівник – Цуркан О.В.) і 3-Б (керівник – Каращук І.А.) класів НВК №30 «ЕКОНАД» м. Києва.

Скільки чарівних рецептів і добрих порад для дітей, батьків і всім, хто потребує сміливості для втілення мрій, надала прекрасна поетка, казкаркотерапевтка, психологиня, сценарістка мультфільмів і авторка інноваційних проєктів Єкатерина Владиславівна.

Разом вивчили зарядку від стресів і страхів, записали інтерв'ю з письменницею, послухали чудову Київську історію за книгою «Пригоди Штанька», погортали сторінки нових книжок: «Історії Хоробриків із Горішкових Плавнів» і «Мої вимушені канікули». А ще обговорили важливі теми, а саме, як почуватись упевнено, зберігати рівновагу в складних ситуаціях і цікавитись світом, що оточує нас.

«Коли є мрія – ти ніколи не втомишся її втілювати. Коли Бог кладе зернятко в серце, то треба неодмінно його проростити!» – від щірого серця побажала своїм читайликам Єкатерина Єгорушкіна.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid