Співпраця із закладами вищої освіти

У рамках співпраці із закладами вищої освіти 27 серпня відбулося спільне засідання ректорату Національного університету харчових технологій та колективу Ліцею №30 «ЕКОНАД». Така зустріч була спрямована на обмін досвідом педагогів, обговорення методик викладання профільних предметів та єдиних вимог до знань учнів, плекання вмотивованої талановитої молоді та допомозі при виборі майбутніх професій учнями ліцею.

Учителі ліцею з цікавістю ознайомилися з освітніми програмами університету та напрямками діяльності НУХТ, ближче познайомилися з матеріально-технічним забезпеченням навчального процесу в університеті. Зокрема побували у лабораторії мікропроцесорної техніки Schneider Electric та лабораторії мікропроцесорної техніки Mitsubishi Electric кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка, побували в навчальних лабораторіях факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

Така співпраця університет-ліцей сприяє створенню навчально-матеріальної бази для вивчення профільних предметів, опануванню нових форм і методів роботи з учнями та студентами, удосконаленню роботи з обдарованими дітьми, можливістю вчителям підвищити свій фаховий рівень.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 8 4
2. 10 4
     

Профілактика covid