Засідання лідерів учнівського самоврядування

15 січня 2024 року в НВК №30 «ЕКОНАД» відбулося засідання ради лідерів учнівського самоврядування. Тема засідання: «Підведення підсумків роботи загальногімназійних проєктів у І семестрі 2023-2024 н.р.». Лідери проєктів на чолі з президентом еконадського парламенту Дар’єю САМСОНЕНКО звітували про роботу учнівського самоврядування згідно своїх проєктів та підвели підсумки активної участі своїх команд у міських, районних та загальногімназійних заходах, конкурсах, акціях тощо.

Педагог-організатор Яна МИРОНЧЕНКО ознайомила лідерів із орієнтовним планом виховної роботи на ІІ семестр 2023-2024 н.р.

Лідери внесли свої творчі корективи та додали сучасних ідей для кращої реалізації плану. Також усі присутні мали змогу висловити свої побажання та пропозиції на наступний семестр у вигляді долоньок єдності.

З чудовим настроєм, натхненні й готові плідно та творчо працювати, юні еконадці завершили своє засідання традиційним виконанням гімну лідерів «ЕКОНАДУ».

Тож бажаємо їм успіхів, здійснення усіх креативних задумів і планів, а також підкорення нових вершин і особистих перемог!!!


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid