У рамках профорієнтаційної роботи учні одинадцятих класів відвідали Київський національний університет культури і мистецтв

Профорієнтаційна робота з учнями – один із головних напрямків виховної роботи, який спрямований на підготовку до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві. І дуже важливо зробити вибір правильно, із урахуванням своїх інтересів і схильностей.

У рамках профорієнтаційної роботи учні одинадцятих класів НВК №30 «ЕКОНАД» м.Києва разом із класними керівниками Юлією СИДОРЕНКО, Оксаною МАСЛІЙ та заступником директора Інною ГЕРАСИМЕНКО відвідали Київський національний університет культури і мистецтв, який гостинно відчинив свої двері для майбутніх абітурієнтів.

Екскурсія у КНУКіМ – це завжди яскраво, весело, емоційно! От і цього разу представники університету підготували для учнів незабутній екскурс по університету. Школярі мали змогу відвідати науково-інноваційні навчальні лабораторії університету, лабораторію ресторанного сервісу інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, Прес-центр Інституту журналістики і міжнародних відносин, Лабораторію кафедри соціології, мультимедіацентр Інституту комп’ютерних наук, поспілкуватися із студентами та викладачами. А родзинкою відвідування КНУКіМ стала зустріч старшокласників із ректором університету Михайлом Поплавським.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid