Олімпійський тиждень в «ЕКОНАДі»

Уже традиційно навчальний рік в НВК №30 «ЕКОНАД» м. Києва розпочинається Олімпійським тижнем, який має на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя та сприяти залученню їх до активних занять спортом.

Цього року Олімпійський тиждень в «ЕКОНАДІ» стартував легкоатлетичним забігом старшокласників «Вперед до ПЕРЕМОГИ!». Команди учнів 2-6 класів гідно пройшли «Стежку випробувань», а учні 7-8 класів показали свій рівень фізичної підготовки, узявши участь у естафеті «Олімпійське лелеченя». В останній день тижня пройшли змагання з волейболу. Команда одинадцятикласників кинула виклик команді вчителів, до якої цьогоріч доєдналися представники відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в місті Києві.

На урочистому закритті Олімпійського тижня пройшов парад майбутніх олімпійських чемпіонів, які зараз навчаються в НВК і мають високі особисті досягнення у різних видах спорту, а також відбулося нагородження переможців, які упродовж тижня показали найкращі результати.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid