День навколишнього середовища

В Україні у третю суботу квітня відзначається День навколишнього середовища. Його започаткували в 1998 році згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» №855/98 після Стокгольмської конференції з довкілля, яка стала однією з найважливіших в історії еколонічного руху.

Уже традиційно лідери довгострокового загальногімназійного проєкту «Екологічна надія» НВК №30 «ЕКОНАД» м.Києва щовесни впорядковують клумбу на території КП «Водно-інформаційний центр», що знаходиться в самому серці столиці. Тож і цей рік не став винятком! Навіть дощ не завадив юним еконадцям!

Кущі та квіти збирали усією родиною «ЕКОНАДУ»! Лідери проєкту «Екологічна надія» разом із учителем біології Світланою ПАСТУХОВОЮ та заступником директора Інною ГЕРАСИМЕНКО цього разу посадили дві юки, чотири рододендрона та чотири магонії, вісім кущів лаванди, спірею, міскаріс, чорнобривці, флокси та аліссум.

Дякуємо директору центру Олександру ПОПОВУ за співпрацю та надану можливість саджати й доглядати клумби на території Музею води, тим самим прививати молодому поколінню відповідальність, дбайливість та екологічну культуру, а заступнику директора з виставкової роботи Олександру БЕРЕГОВОМУ щира подяка за гостинний прийом, цікаву екскурсію та супровід еконадців водно-інформаційним центром.

На згадку про нашу зустріч ми подарували картину, яку намалювала учениця 9-В класу Зернова Мирослава, для поповнення галереї вдячних шанувальників Музею води.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid