«Сокіл»(«Джура») 2023

Національно-патріотичне та військово-спортивне виховання учнівської молоді на основі історичних та військових традицій Українського козацтва є одним із пріоритетних завдань сучасної освіти.

16-17 травня в Дніпровському районі м.Києва пройшов І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»).

НВК №30 «ЕКОНАД» м. Києва представляла команда учнів 10-А класу «ЗАПЕКЛІ Й НЕСКОРЕНІ», яку готували до гри Павло АНДРУШКО («Впоряд»,  «Метання гранати», «Неповне розбирання й складання АК», «Спорядження магазину АК», «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Перетягування линви»), Тетяна ТИЩУК («Таборування», «Відун») і Світлана ПАСТУХОВА («Рятівник»). Учні продемонстрували свою звитягу, мужність, спритність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт та військову вправність у різних видах змагань. Як і в кожній грі, під час змагань були свої  перемоги і невдачі. У підсумку команда посіла почесне ІІ місце у конкурсі «Метання гранати», ІІІ місце у конкурсі «Рятівник» і V місце у загальному заліку.

Вітаємо нашу команду «ЗАПЕКЛИХ і НЕСКОРЕНИХ», пишаємося вашою звитягою та фізичним гартом, віримо у вашу незламність, козацьких дух і перемогу в грі «Сокіл»(«Джура»)2024


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid