Разом до Перемоги!

21 вересня 2022 року у НВК №30 «ЕКОНАД» м. Києва пройшов урочистий захід «Разом до Перемоги», присвячений Міжнародному дню миру, під час якого відбулося нагородження людей, які розпочали свою діяльність як волонтери після повномасштабного російського вторгнення на нашу землю.

На заході були присутні військові волонтери, батьки, діти, учителі, волонтери– активісти, які вибрали для себе складну, але таку відповідальну місію. Волонтерство для цих людей стало не хизуванням, а сенсом життя. Низький уклін і найщиріші слова безмежної вдячності усім небайдужим: колективу НВК №30 «ЕКОНАД», батькам, учням, колективу дитячого садка №577, учителям, які протягом літа за рахунок власної відпустки і до сьогоднішнього дня дружнім, активним волонтерським колективом плетуть маскувальні сітки для воїнів ЗСУ, наближаючи Перемогу разом! Війна, на жаль, не скінчилася, а волонтерська робота постійно вимагає потужної праці, докладання зусиль, фінансів, часу та енергії.

Молімося за наших рідних, які знаходяться на окупованих територіях, віримо у ЗСУ та в нашу Перемогу! Український народ вкотре демострує усьому світу, що ми – сильна нація, нескорені, незламні, непереможні!

Все буде добре! Все буде Україна!


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid