MYDANCE 2023

Міжнародний день танцю, який визначають 29 квітня у всьому світі, особливий для всіх, хто живе у ритмі танцю.

У НВК №30 «ЕКОНАД» м. Києва до танцю теж ставлять по-особливому. І не тому, що з першого і по дев’ятий клас учні мають урок хореографії, а тому, що тут працюють майстри своєї справи, які закохані в танець. Це неперевершені, креативні хореографи: Віктор БЄЛАН і Ксенія ДУДЧЕНКО. Саме вони прививають юним еконадцям любов до танцю. На базі НВК існує дитячий танцювальний колектив Royal Kids, керівник – Віктор Бєлан і танцювальний колектив старшокласників, який очолює Ксенія Дудченко. Словом, у «ЕКОНАДІ» танцюють ВСІ!!!

Тому й виникла ідея започаткування щорічного загальногімназійного проекту MYDANCE.

Два дні поспіль усі насолоджувалися красою і грацією, що в поєднанні з музикою і пластикою тіла, дарує нам його величність ТАНЕЦЬ!

Ну а як же такий масштабний захід без зіркових гостей? У перший день шоу до нас завітала Іванна ОХРЕМЕНКО – актриса театру та кіно, хореограф – постановник, акторка дубляжу, викладач з акторської майстерної, сценічної мови та постановки голосу. Другого дня на танцювальне шоу MYDANCE завітав Віталій ЗАГОРУЙКО – учасник проекту «Танцюють всі» та проекту «Танці з зірками», майстер спорту з бальних танців, режисер-постановник масштабних танцювальних шоу, засновник школи танцю ім. Віталія Загоруйка.

Веселий настрій, командний дух, позитивна енергетика, красива музика і його величність танець панували упродовж двох днів на подвір‘ї НВК.

До зустрічі на танцювальному шоу MYDANCE 2024!!!

MYDANCE 2023. Перший день. 1-4 класи

MYDANCE 2023. Другий день. 5-10 класи


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid