Маленькі еконадці в місті професій

Повсякчас від наших маленьких учнів ми чуємо такі слова: «Коли я виросту, я мрію стати пожежником! А я в майбутньому хочу бути ветеринаром!» Тому екскурсія до дитячого міста професій «KIDS WILL» стала справжнім сюрпризом та дивовижним завершенням навчального року для учнів 1-В (керівник – Семенова В.І.) та 2-А (керівник – Євменова В.О.) класів НВК №30 «ЕКОНАД» м. Києва.

Діти потрапили в незвичайне місто, де змогли відчути себе дорослими. В ігровій та пізнавальній діяльності учні познайомилися з різними професіями та спробували себе в ролі поліцейського, пожежника, кур’єра, лікаря, інкасатора банку, водія тощо. Маленькі розумники та розумниці вчилися особливостям кожної професії, отримували за виконану роботу іграшкові гроші, які згодом витрачали на різні розваги. Все, як у дорослому житті!

У дитячому місті професій час промайнув непомітно, але точно залишив незабутні враження та позитивні емоції! У маленьких дитячих серцях зародилася мрія в майбутньому стати справжніми свідомими професіоналами своєї справи!


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid