Let’s talk about Earth Day

Продовжуючи ряд заходів, присвячених екологічній тематиці з нагоди Міжнародного Дня Землі, у рамках співпраці з Національним університетом біоресурсів і природокористування України відбулася цікава та змістовна онлайн-зустріч англійською мовою учнів 10-х класів НВК №30 «ЕКОНАД» м. Києва з кандидатом економічних наук, доцентом НУБІП Тетяною АРТЮХ. Метою зустрічі було привернути увагу підлітків до глобальних екологічних проблем та розповісти їм про історію створення Міжнародного дня Землі.

Ще понад тридцять років тому виникла потреба у суспільства привернути увагу всього світу до екологічної кризи, яка може виникнути на нашій планеті в разі безвідповідального та ірраціонального використання природних ресурсів, а також бездумного застосування новітніх технологій та благ цивілізації. Саме тому і з‘явилася ідея створення Міжнародного дня Землі.

Кожен з нас має розуміти про особисту відповідальність перед природою і пам’ятати, що лише спільними зусиллями людей усього світу можна зберегти наш спільний дім – планету Земля!

Адміністрація НВК №30 «ЕКОНАД» м. Києва висловлює щиру подяку керівництву Національного університету біоресурсів і природокористування України за співпрацю та Тетяні Олександрівні АРТЮХ за змістовно проведену зустріч.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid