Наближаємо перемогу разом!

Зазвичай літо – це своєрідне перезавантаження для учителів, пора відпусток і відпочинку. Саме так воно і є, але тільки не цього року…

24 лютого розділило життя всіх українців на до і після. Тому в перший місяць літа перед колективом НВК №30 «ЕКОНАД» м. Києва постало питання: як і чим ми можемо бути корисними для держави під час воєнної агресії росії? Рішення прийшло відразу – плести маскувальні сітки для ЗСУ. Разом із цим постало і безліч різноманітних питань щодо організації абсолютно нового для нас виду діяльності. А найголовніше питання: де брати основу під маскувальні сітки?

Але світ, як то кажуть, не без добрих людей. Україна, дійсно, сьогодні – це об'єднане суспільство, де кожна людина важлива й працює для наближення нашої Перемоги! Війна стерла між українцями відстані та кордони, а також об’єднала всіх в одній меті в серцях і думках – якомога швидше подолати ворога – і знову бути щасливими на нашій прекрасній рідній землі. Коли ми шукали будь-яку можливість знайти основу для плетіння маскувальних сіток, зверталися до знайомих, давали оголошення в соціальних мережах, до нас відгукувалися і нам допомагали.

Адміністрація та педагогічний колектив НВК №30 «ЕКОНАД» м. Києва висловлює щиру подяку колегам Тернопільської ЗОШ №4 за консультації, підтримку та перші три сітки, які вони нам надіслали для роботи. Особливі слова подяки волонтерам Валерію, Жанні та Наталії Ходос за майстерклас з плетіння сіток, а також за надання усіх необхідних інструментів і матеріалів для нашої якісної, продуктивної роботи! Нехай ці сітки рятують життя наших хоробрих захисників і захисниць! Ми віримо, що разом ми – СИЛА! Віримо, що все буде добре! Все буде Україна! Слава Україні! Слава нашим воїнам!


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid