Бережи своє життя і крокуй у майбуття (ВІДЕО)

Життя – це найголовніша цінність людини, це багатство, яке кожна людина отримує при народженні, навіть не розуміючи, наскільки великий цей скарб. Звісно, всі по-різному користуються ним. Дехто – обережно й помірковано, інші живуть одним днем, а хтось взагалі не цінує цього дару та руйнує його.

Що ж таке життя та як потрібно жити, щоб упевнено крокувати вперед, за що любити своє життя, як його берегти і як жити так, щоб не марнувати свій час, учні НВК №30 «ЕКОНАД» м. Києва дізналися, беручи активну учать у річному загальногімназійному проєкті «Бережи своє життя і крокуй у майбуття».

За час роботи в проєкті діти переконалися в тому, що життя – це подарунок для людини, який потрібно берегти та цінувати, не розмінюючись на дрібниці і не втрачаючи жодної хвилини для пізнання себе, своїх можливостей, традицій свого народу, мальовничих краєвидів та історичних пам’яток своєї держави. Також еконадці впевнилися в тому, що життєва активність, свіже повітря, здоровий спосіб життя та жага до пізнання світу робить наше життя прекрасним та неповторним!


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid