Безпека на дорозі – запорука життя!

Протягом тижня, з 12 по 16 листопада 2018 року, у НВК №30 «ЕКОНАД» пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, продовж якого відбулася низка цікавих заходів, які нагадали учням про безпеку на дорозі.

Було оновлено інформаційні стенди з ПДР в бібліотечно-інформаційному центрі, навчальних кабінетах та у рекреаційній зоні НВК. 12 листопада організована виставка дитячих робіт «Попередження дорожньо-транспортного травматизму». 13 листопада пройшов Єдиний урок «Безпека на дорозі – безпека життя», під час якого класні керівники ще раз нагадали своїм вихованцям про безпечну поведінку на дорозі та дотримання ПДР.

14 листопада лідери учнівського самоврядування провели для учнів 1-4 класів інформаційно-пізнавальну вікторину «Мова вулиці». Протягом 15 та 16 листопада відбулися зустрічі учнів 1-х класів зі старшими інспекторами ВЮП УНД ГУНП у м. Києві Шубенко Ліною Михайлівною, Крупенем Олексієм Вікторовичем та Хоменко Юрієм Едуардовичем, які провели інтерактивні лекції «Правила дорожнього руху» та «Правила поведінки на дорозі».

А протягом усього навчального року перед закінченням останнього уроку вчителі нагадують дітям про дотримання ПДР, адже безпека юних – наша спільна турбота!


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid