Відбулись майстер-класи з економічної грамотності

28 жовтня у приміщені ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» відбулись майстер-класи з економічної грамотності: «Маркетингові ходи супермаркетів» та «Сімейний бізнес».

У майстер-класах активну участь взяли учні 9-11 класів нашої гімна-зії (керівник групи Легка А.Є.).

Під час першого з них вони дізналися про 15 типових хитрощів, зав-дяки яким супермаркети значно збільшують не тільки обсяги своїх при-бутків та продажів, а також рівень витрат покупців на непотрібні речі. Молоді економісти зрозуміли, як бути раціональним споживачем, ефективно використовувати свої кошти та час, плануючи та здійснюючи покуп-ки.

Другий майстер-клас надихнув талановитих молодих дослідників на розуміння того, що сімейний бізнес посідає важливе місце в економіці багатьох країн світу. Він забезпечує стабільний прибуток, робочі місця і розвиток країни. Правильно побудований бізнес – це мистецтво, що поєднує в собі гарну ідею, надійні інвестиції та вдало розподілені ролі в команді. Деякі учні замислилися над власними хобі, які можна перетворити на бізнес, і ще над 11-ма ідеями для започаткування власної справи та над 5-ма запропонованими ідеями для пошуку фінансування для майбутнього бізнесу.

Юним економістам сподобались яскраві та змістовні мультимедійні презентації. Вони ділилися з ведучим власними ідеями, відповідали на його численні запитання. Атмосфера на освітньому заході панувала дружня та творча. Найбільш активні учасники майстер-класів отримали маленькі сувеніри на згадку.


Наші останні новини

Вільні місця для учнів

Класи Кількість вільних місць
1. 7 4
2. 10 4
     

Профілактика covid